Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1500 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

  • Rask levering
  • Alltid gode priser

Skinn

Lamme og saueskinn fra Stuttedrag sine egne dyr. Dyrene på Stuttedrag er uteganger sau. Dvs de bor ute hele året med mulighet til å gå inn i fjøset om de ønsker ly og varme. De er så heldige å få beite i utmark på vår, sommer og høst. Denne frie måten å leve på for en sau skaper trivsel og velvære. Det gjenspeiler seg i eventyrlig kvalitet på ull og skinn.

Vi på Stuttedrag er veldig opptatt av at våre dyr skal få leve så fritt og godt som muligVi bruker mye tid på våre dyr hver dag til daglig stell men ikke minst også kos. De er superglad i å bli kost med.Vår rase er Gammel Norsk Spælsau. Den stammer fra den gammelnorske sauen. Gammel norsk sau regnes som den mest opprinnelige sau er i landet. De har en fantastisk fin og lang ull. Å ikke minst alle sine flotte farger og mønster. Hvert skinn er unikt.

Vi på Stuttedrag bestiller fra Garveriet ekstra behandling av skinn siden. Skinn siden blir da mye mykere å passer da like perfekt til liten som stor. Våre skinn kan også brukes til skinnfellsøm.